Joulukuu saapuu

Nyt jo?

Ja näin vuosi on taas kulunut tähän juhlantäyteiseen kuukauteen asti. Huomenna se jo alkaa, nimittäin joulukuu. Voi että, mitä kaikkea se pitääkään sisällään. Herkkuja, yhdessäoloa, juhlia, lahjoja, koristeita, lomaa, yhden merkittävimmistä juhlapyhistämme... Ja Suomen itsenäisyyspäivä! Jo 99 vuotta itsenäisyyttä tulee täyteen. Tästä aiheesta tulee postaus, joka on ollut mielessäni jo kesästä asti. 

   Tuleva kuukausi tulee varmasti olemaan kiireinen, ottaen huomioon kaikki viimeisteltävät koulutyöt, kokeet, juhlajärjestelyt, lahjojen hankkimiset ynnä muut. Mutta on se sen arvoista. Joulun oma ihana tunnelma on aivan riittävä korvaus kaikesta vaivannäöstä. Kuukausi huipentuu uuteen vuoteen, jota juhlimme vain 31 päivän kuluttua, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Aina sama juttu: kuin aivan äskettäin olisi vietetty viime uutta vuotta, ja nyt on jo taas opeteltava kirjoittamaan eri vuosiluku kaikkiin päivämääriin. Nyt täytyykin ottaa kaikki ilo irti vuoden 2016 viimeisestä kuukaudesta, päivä ja hetki kerrallaan.

   Postauksia ei ole taas hetkeen tullut, ja haluan pahoitella sitä. Minulla on tekstejä valmiiksi kirjoitettuna,mutta kuvankäsittelyohjelma ei ole suostunut tekemään yhteistyötä kanssani, joten en ole saanut lisättyä kuvia. Täytyykin tässä joulukuun aikana julkaista sitten vähän enemmän postauksia, kunhan vain saan kuvat siihen malliin. Sen voin jo luvata, että jouluaiheisia postauksia aion kyllä tehdä! 

   Loppuun vielä jouluinen biisivinkkaus! Damien McFly - Jingle Bells

Mukavaa joulunodotusta toivottaen, Julia