Koripallo-ottelun kuvasatoa

Karhubasket - Korihait 10.2.2018


On taas vierähtänyt jonkin aikaa viime kerrastani blogin äärellä. Mutta vielä kauemman aikaa on kulunut siitä, kun olen viimeksi valokuvannut koripallo-ottelussa. Pienempänä näpsin otteluissa kuvia pienellä pokkarillani, ja sittemmin kuvailu on koripallon saralla jäänyt. Nyt ajatus matsissa valokuvaamiseen lähti koulutehtävästä. Sain koululta kuvaustarvikkeet lainaan projetkia varten. Oli mukavaa kuvata tätä vauhdikasta lajia, vaikkakin kameran objektiivi ei ollut tarkoitukseen paras mahdollinen.


   Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kuvasin koripallo-ottelua vähän paremmalla kalustolla. Aiempaa kokemusta minulla on urheilukuvauksesta melko vähän. Tällainen valokuvaus on mielenkiintoista, sillä koripallossa, ja urheilussa yleensäkin, on niin paljon liikettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita, joten kuvattavaa kyllä löytyy. Joka tilanne on erinäköinen, ja erilaisilla kuvakulmillakin voi kikkailla. Tässä ottelussa kuvaaminen vahvisti innostustani urheilukuvausta kohtaan, ja haluankin tulevaisuudessa kehittyä myös siinä ja mahdollisuuksien mukaan toteuttaa sitä enemmän.

Kaikki postauksen kuvat on otettu lauantaina 10.2.2018 Korisliigan ottelussa Karhubasket - Korihait. Kuvia ei ole käsitelty (vesileimaa lukuun ottamatta). Näet kuvat täysikokoisina klikkaamalla niitä.
























Ps. Kuvien saaminen vierekkäin oli muuten yllättävän hankalaa, mutta monen tunnin koodin kanssa väkertämisen jälkeen sain sen viimeinkin onnistumaan!


Pitkästä aikaa, Julia